• Producent: Egaz
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Profesjonalna kuchnia gazowa z piekarnikiem elektrycznym TG-5730/PKE-1 wykonana ze stali rdzoodpornej przeznaczona do gastronomii. Emaliowane ruszty. Zapalacz elektryczny.
W urządzeniu zastosowano palniki o zróżnicowanej mocy:
  • 1 palnik o mocy 3,4 kW
  • 2 palniki o mocy 5 kW
  • 1 palnik o mocy 6,5 kW
  • 1 palniki o mocy 8 kW

użycie innowacyjnych palników dwukoronowych o obszernej sprawności ogrzewających garnek dwoma pierścieniami ognia sprawia, iż kuchnia jest istotnie wydajniejsza przy niższym zużyciu gazu.

Zawór odcinający dopływ gazu wydajnie zapobiega automatyczny wypływ gazu, również w momencie przypadkowego zgaśnięcia płomienia. Wyjmowane płyty podpalnikowe w widoczny sposób ułatwiają utrzymanie kuchni w czystości.

W kuchnię zaimplementowano piekarnik elektryczny PKE-1 asygnowany do pieczenia produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem mięs i ciast. Komora piekarnika dobrana do rusztów i blach GN 1/1. W wyposażeniu piekarnika ruszt GN 1/1, a także blacha o głębokości 4 cm.

Przy zastosowaniu dysz na gaz ziemny G20 moc grzewcza palników wynosi 31.5 kW.
Przy zastosowaniu dysz na gaz płynny propan-butan moc cieplna palników wynosi 30.7 kW

Prosimy o wybranie rodzaju gazu zasilającego ze względu na montowaną w urządzeniu dyszę.

Na zdjęciu prezentujemy kuchnię 4-palnikową ze usztywnionym rusztem (wymaga uzupełniającej opłaty)! cena dotyczy kuchni ze charakterystycznym rusztem emaliowanym.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne