• Producent: Egaz
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Profesjonalna kuchnia gazowa z piekarnikiem elektrycznym TG-5727/PKE-1 wytwarzana ze stali rdzoodpornej asygnowana do gastronomii. Emaliowane ruszty. Zapalacz elektryczny.
W urządzeniu zaimplementowano palniki o różnorodnej mocy:
  • 1 palnik o mocy 3,4 kW
  • 2 palniki o mocy 5 kW
  • 2 palniki o mocy 6,5 kW

zastosowanie nowoczesnych palników dwukoronowych o dużej wydajności ogrzewających garnek dwoma pierścieniami ognia powoduje, iż kuchnia jest pokaźnie efektywniejsza przy niższym zużyciu gazu.

Zawór odcinający dopływ gazu wydajnie uniemożliwia automatyczny wypływ gazu, ponadto w chwili przypadkowego zgaśnięcia płomienia. Wyjmowane płyty podpalnikowe w widoczny sposób ułatwiają utrzymanie kuchni w czystości.

W kuchnię wbudowano piekarnik elektryczny PKE-1 przeznaczony do pieczenia produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem mięs i ciast. Komora piekarnika przypasowana do rusztów i blach GN 1/1. W wyposażeniu piekarnika ruszt GN 1/1, a także blacha o głębokości 4 cm.

Prosimy o wybranie rodzaju gazu zasilającego ze względu na montowaną w urządzeniu dyszę.

Na zdjęciu przedstawiamy kuchnię 4-palnikową ze usztywnionym rusztem (wymaga uzupełniającej opłaty)! wartość dotyczy kuchni ze charakterystycznym rusztem emaliowanym.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne