Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-22D do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Orientacyjna produktywność 300 k/godz.
wilk jest produkowany kompletnie ze stali rdzoodpornej. Dla bezpieczeństwa użytkownika do wilka dołączony jest kołek dociskowy. Maszynka ma tzw. Rewers obrotów, dzięki temu można wyczyścić część roboczą z resztek mięsa.
Wilk TS-22D to urządzenie wyjątkowo produktywne dzięki zastosowanemu systemowi unger. W skład systemu unger wchodzą kolejno:
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być wykonany poprzez autoryzowany albo certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia, a także dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.