Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22D do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna sprawność 300 k/godz.
Korpus mielący, ślimak, nóż oraz sitko są produkowane ze stali rdzoodpornej z kolei pokrywa urządzenia jest produkowana z polerowanego aluminium. Dla bezpieczeństwa użytkownika do wilka dołączony jest kołek dociskowy produkowany z tworzywa.
Wilk TE-22D to urządzenie wyjątkowo wydajne dzięki zastosowanemu systemowi unger. W skład systemu unger wchodzą kolejno:
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być produkowany przez autoryzowany albo certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia, a także dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.