zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne Ocena produktu:

od 71,97 PLN

  • Producent: WSiP
  • Kategoria: Kuchnia, przepisy kulinarne
  • ISBN: 9788302134814
  • Oprawa: broszurowa
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 304
  • Rok wydania: 2013

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest przeznaczona, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego.

Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby funkcjonalnego zastosowania przekazanych danych. Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Kuchnia, przepisy kulinarne