• Producent: Hendi
  • Kategoria: Maszynki do mielenia gastronomiczne
Maszynka do rozbijania mięsa - kotleciarka. tworzona ze stali rdzoodpornej. Sugerowana do restauracji, sklepów mięsnych, stołówek. Przeznaczona jest do nacinania i zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego - zastępuje tradycyjne rozbijanie mięsa tłuczkiem. Dwa komplety stalowych ostrzy sprawią,choćby najtwardsze mięso stanie się łatwe w obróbce cieplnej i formowaniu. Zwłaszcza schab poddany takiemu nacinaniu zachowuje swoje naturalne soki, staje się pulchny i soczysty. Skutkiem jest znacznie mniejszy ubytek wagowy niżeli przy klasycznym rozbijaniu.
Maksymalna wielkość porcji mięsa - 16x3 cm.
W wyposażeniu przystawka nacinająca. Można w dodatku dokupić przystawkę zgniatającą z wałkami z polipropylenu i przystawkę tnącą do mięsa na shoarmę.

Uwaga:

Urządzenie nie jest asygnowane do pracy ciągłej.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Maszynki do mielenia gastronomiczne