od 26,16 PLN
JAJKA I SERY, CZYLI najkorzystniejszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON konwencjonalnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W linii,,Kanon konwencjonalnej Kuchni Polskiej" pokazujemy najlepsze, najbardziej typowe i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane poprzez Hannę Szymanderską.
Niektóre nieprzeciętnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. W tomie "Jajka i sery" znalazły się receptury na najróżniejsze jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i mnóstwo innych.
Kanon konwencjonalnej kuchni polskiej to atrakcyjnie ilustrowana kolekcja książek z najlepszymi, najszczególniej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni klasycznej, sugerowanymi przez Hannę Szymanderską.
Ponad 80 przepięknie ilustrowanych przepisów to rewelacyjne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu. Informacje technologiczne: Autor: HANNA SZYMANDERSKA Oprawa: twarda Rok wydania: 2010,Stron: 120 rozmiary (mm): 225x245