• Producent: Fine Dine
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Żeliwne naczynie do serwowania na drewnianej podstawieŻeliwo zatrzymuje ciepło, utrzymując temperaturę potraw na stole. Przed pierwszym zastosowaniem naczynia należy starannie umyć ciepłą wodą z mydłem. Następnie wetrzeć w żeliwo olej jadalny i wyprażyć je umieszczając w piekarniku podgrzanym do 200 ° poprzez 15 minut. Sprawia to sezonowanie powierzchni żeliwa, co wzmacnia wytrzymałość i pomaga utworzyć nieprzywierającą powłokę. Po użyciu oczyść go, myjąc wilgotną ściereczką.--//--CharakterystykaSeria / kolekcja Cast Iron odcień Brązowy MateriałyMateriał Żeliwo objętośćPojemność (L) 2,29 wymiaryDługość (mm) 300 Szerokość (mm) 300 Wysokość (mm) 62

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii