• Producent: RESTO QUALITY
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii

Opis:

  • Profesjonalna, samoczynna dzielarko-zaokrąglarka do porcjonowania i formowania ciasta na bułki, pizzę, brioszki, itp.
  • widocznie przyśpiesza i ułatwia pracę w piekarni
  • Prosta obsługa, dzięki e lektronicznemu panelowi sterowania
  • Możliwość zapisania 10 programów dla różnych gramatur ciasta - ustawiamy czas zaokrąglania i nacisk
  • Wymienna głowica dzieląca z ostrzami ze stali nierdzewnej tnie gotowe ciasto na równe porcje
  • Rozdzielone ciasto jest zaokrąglane przy pomocy matrycy do zaokrąglania
  • regulowana wysokość komory
  • wyekwipowana w 3 matryce do zaokrąglania ciasta
  • Przycisk bezpieczeństwa
  • Możliwość wysunięcia noży tnących po podniesieniu głowicy, w celu wyczyszczenia
  • Urządzenie wyposażone w kółka
  • Możliwość dokupienia głowicy dzielącej do ciasta o innej gramaturze: 3-30 (gramatura ciasta 25-80 g, 30 porcji ciasta), 4-30 (gramatura ciasta 40-120 g, 30 porcji ciasta), 4-14 (gramatura ciasta 130-400 g, 14 porcji ciasta) - dopłata - 7 290,00 zł netto. Przy wyborze głowicy należy dobrać matrycę zaokrąglającą
  • Możliwość dokupienia matrycy zaokrąglającej (stosownie do wybranej głowicy 3-30, 4-30, 4-14) - dopłata 730,00 zł netto

atrybuty technologiczne:

  • rozmiary zewnętrzne [mm]: 600x700x1750
  • Moc [kW]: 1,3
  • liczba porcji: 52
  • Zakres wagi ciasta [g]: 16-45
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 380

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii