żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Ocena produktu:

od 41,12 PLN

  • Producent: Format-AB
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788389184665
  • Oprawa: broszurowa
  • Wydawnictwo: Format-AB
  • Ilość stron: 336
  • Rok wydania: 2015
  • Poziom nauczania: szkoła średnia

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytkowania szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6.

Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, postępowości, merytorycznej zawartości, dostępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i interesujących rozwiązań graficznych.

Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.Połączenie części towaroznawczej z techniczną co doskonale upraszcza realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika.

Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, lecz także kolorystyczne zezwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest wykonywane jako samodzielny przedmiot.Wprowadzenie na końcu każdej części zarówno towaroznawczej jak i technicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika adekwatnie do rozdziałów, których dotyczą co upraszcza ich wyszukanie, a w głównej mierze wybór ćwiczeń do solidnych zajęć.pionierskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i usprawnia rozwiązywanie potężnych problemów.Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-KaczmarekPodręcznik do technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki