Miele Urządzenie do gotowania na parze dg 2740 (4002516127994)

chwilowy brak towaru

  • Producent: Miele
  • Kategoria: Piekarniki

DualSteam Uniwersalne urządzenie i równomierne rezultaty. Przyjemność jedzenia: para równomiernie się rozprzestrzenia – a Ty możesz się delektować doskonałym smakiem. Redukcja pary Bezpiecznie i komfortowo: drzwiczki można otworzyć bez irytującego uderzenia pary i szybko wyjąć potrawy.

Lekki pojemnik na wodę wygodna obsługa: napełnianie lekkiego pojemnika na wodę z tworzywa sztucznego jest nietrudne. Obszerna mnogość zastosowań Multitalent w kuchni: nasze urządzenia do gotowania na parze znaczny wachlarz zastosowań.

Wnętrze ze stali o strukturze lnianego płótna Wysoka jakość i łatwość czyszczenia: nasze urządzenia do gotowania na parze posiadają wnętrze ze stali szlachetnej. Przejrzyste drzwiczki wspaniała widoczność gotowanych potraw dzięki przejrzystym drzwiczkom i podświetleniu komory gotowania.

znaczna komora gotowania i duża powierzchnia naczyń Maksimum przestrzeni: obfita komora gotowania i obfita powierzchnia do jednoczesnego przygotowania kilku porcji. Zewnętrzne wytwarzanie pary Wytwarzanie pary poza komorą gotowania: potrawy gotują się równomiernie i zachowują swój kolor.

Sterylizacja słoików świetne przygotowanie: słoiki można odpowiednio zdezynfekować przed wekowaniem owoców itd. Pasteryzacja Długa przydatność do spożycia: warzywa, owoce, mięso i kiełbasy można zawekować w urządzeniu wyjątkowo komfortowo.

Warzywa Natura w najkorzystniejszej formie: delikatne przygotowanie w urządzeniu pozwala zachować smak i jest zdrowe. Ryby i owoce morzaZdrowie z morza: ryby i owoce morza są wyśmienicie przyrządzane i zachowują aromat oraz kształt.

MięsoDelikatne i soczyste: mięso z urządzenia do gotowania na parze oszałamia intensywnym smakiem. Dodatki za każdym razem ponadto: ziemniaki, ryż czy makaron pasują do każdego dania i mają wysoką wartość odżywczą.

Desery najlepsze na koniec: nawet desery można przygotować w zróżnicowany sposób w urządzeniu do gotowania na parze Miele. Gotowanie jajek Na miękko, na średnio czy na twardo? W kilka minut w 100 °C uzyskasz odpowiednio ugotowane jajko Rozmrażanie Delikatne rozmrażanie: mrożonki można ostrożnie rozmrażać w temp.

ok. 60 °C, czyli w doskonałych warunkach. Przyrządzanie jogurtu Zrób to sam: w jedynie 5 godzin w temp. 40 °C można przygotować w urządzeniu do gotowania na parze własny jogurt. Gotowanie sous-vide Maksimum przyjemności: mięso, warzywa albo owoce gotowane w próżni unikatowe doznania smakowe.

Dezynfekcja butelek dla niemowląt W jedynie 15 minut bez zarazków: szybko i łatwo można zdezynfekować butelki dla niemowląt w temp. 100 °C. Podgrzewanie wilgotnych ręczników Prof. Rozpieszczanie: podaj gościom do wyszukanego menu wilgotne ręczniki z urządz.

do gotowania na parze Miele. Utrzymywanie ciepła Późniejsze jedzenie? Urządzenie do gotowania na parze utrzyma ciepło potraw automatycznie poprzez choćby 15 minut. Eliminowanie skórki nietrudne usuwanie: w urządzeniu można usunąć skórkę z pomid...

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piekarniki