Pieczywo chrupkie ryżowo-kukurydziane bezglutenowe bio 200 g - marki Fiorentini

chwilowy brak towaru

  • Producent: Fiorentini
  • Kategoria: Pieczywo, bułka tarta
  • Rodzaj: pieczywo chrupkie

elementymąka ryżowa* (50 %), mąka kukurydziana* (49 %), sól morska (*certyfikowany naturalny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1547 kJ / 365 kcal Tłuszcz: 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 80 g w tym cukry: 0,6 g Błonnik: 2,5 g Białko: 6,8 g Sól: 1,0 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać SEZAM i SOJĘ.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pieczywo, bułka tarta