• Producent: RESTO QUALITY
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis:

  • Piec konwekcyjno-parowy, który perfekcyjnie stanie na wysokości zadania w marketach, sklepach, restauracjach i innych obiektach gastronomicznych
  • świetnie pasuje do intensywnego używania
  • wyekwipowany w prosty w obsłudze elektroniczny panel sterowania
  • Możliwość gotowania w 3 trybach pracy:
    - obróbka konwekcyjna 50°C - 270°C
    - obróbka z zastosowaniem pary wodnej 50°C - 100°C
    - obróbka konwekcyjna + naparowanie 50°C - 270°C
  • Sonda do pomiaru temperatury
  • Funkcja Delta T
  • Wejście USB
  • 2 szybkości wentylatora z autorewersem
  • Możliwość zaprogramowania 300 różnorodnych przepisów (w tym 150 przepisów wstępnie zaprogramowanych)
  • Odległość pomiędzy prowadnicami: 67 mm
  • Regulacja naparowania
  • automatyczne wstępne nagrzewanie komory
  • Para generowana bezpośrednią metodą natryskową
  • oraz komora z prowadnicami stworzone z wysokiej jakości stali rdzoodpornej
  • Komora pieca stworzona ze stali AISI 304 z zaokrąglonymi krawędziami, dla łatwiejszego utrzymania w czystości
  • ergonomiczna klamka
  • Wentylatory wytworzone ze stali rdzoodpornej
  • samoczynny system myjący

atrybuty techniczne:

  • rozmiary [mm]: 970x1380x1880
  • objętość: 20xGN 2/1
  • Zasilanie [V]: 230
  • Moc [kW]: 40
  • Waga [kg]: 530

Dlaczego warto wybrać piec konwekcyjno-parowy CDT-220G?:

  • W pełni profesjonalny piec konwekcyjno-parowy stworzony we Włoszech
  • Wentylatory z autorewersem genialny rozkład temperatur w komorze
  • 2-warstwowe szklane drzwi chronią przed oparzeniem, a także wpływają na istotną energooszczędność pieca
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne