• Producent: Retigo
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec konwekcyjno-parowy 20 x GN 2/1 elektryczny, 59,4 kw, bojlerowy z sondą i prysznicem TECHNIKI GOTOWANIAGorące powietrze 30 – 300 °C, Funkcja kombi - gorące powietrze/para, Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C 30 – 130 °C, Bio-gotowanie 30 – 98 °C 30 – 98 °C, Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania, Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii, Pieczenie niskotemperaturowe - minimalnea utrata wagi, ulepszona soczystość i smak, samoczynny przedgrzew, automatyczne chłodzenie, Manualne nawilżanie, samoczynny start, WYPOSAŻENIEAutomatyczne mycie, Książka kucharska (programy / kroki) 99/, Rekuperator, ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary, ACM - system automatycznego zarządzania objętością, Potrójna szyba w drzwiach *** - nieduże straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi, Dwukierunkowe obroty wentylatora - doskonale równomierny efekt pieczenia, 7 prędkości wentylatora*** - skrupulatne kontrolowanie cyrkulacji powietrza, Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo, solidna klamka - komfortowe i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie, Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****, Sonda gotowania - dokładne pieczenie, stała kontrola temperatury we wnętrzu potrawy**** 1 punktowa, Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości, Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia, Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie informacji, SERWISSystem HACCP - przystępna i błyskawiczna analiza punktów krytycznych, BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera, SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach, Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową, dodatkowe WYPOSAŻENIELewostronnie otwierane drzwi**, Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi, Dodatkowy komplet prowadnic 600x400 mm --//--CharakterystykaKolor srebrny rodzaj Stacjonarny Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 59,4 Napięcie 400V wymiar GN 2/1 GN Temperatura nieduża (°C) 30 Temperatura maksymalna (°C) 300 Wytwarzanie pary Bojler + natrysk objętościPojemność (kg) 180 objętość GN 20 x GN 2/1 rozmiaryGłębokość (mm) 1009 Szerokość (mm) 1156 Wysokość (mm) 1815

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne