• Producent: Retigo
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec konwekcyjno-parowy 20 x GN 1/1 gazowy, 45 kW z sondą i prysznicem TECHNIKI GOTOWANIAGorące powietrze 30 – 300 °C, Funkcja kombi - gorące powietrze/para, Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C 30 – 130 °C, Bio-gotowanie 30 – 98 °C 30 – 98 °C, Regeneracja, system bankietowy - obróbka cieplna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania, Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii, Pieczenie niskotemperaturowe - niedużea utrata wagi, udoskonalona soczystość i smak, automatyczny przedgrzew, samoczynne chłodzenie, Manualne nawilżanie, automatyczny start, WYPOSAŻENIEAutomatyczne mycie, Książka kucharska (programy / kroki) 99/, Rekuperator, ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary, ACM - system automatycznego zarządzania objętością, Potrójna szyba w drzwiach *** - nieznaczne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi, Dwukierunkowe obroty wentylatora - wyśmienicie równomierny efekt pieczenia, 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza, Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i rozszerza bezpieczeństwo, mocna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie, Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****, Sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury we wnętrzu potrawy**** 1 punktowa, Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości, Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia, Port USB - łatwe rejestrowanie albo wczytywanie danych, SERWISSystem HACCP - przystępna i błyskawiczna analiza punktów krytycznych, BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera, SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach, Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi przez przeglądarkę internetową, dopełniające WYPOSAŻENIELewostronnie otwierane drzwi**, Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi, Dodatkowy pakiet prowadnic 600x400 mm --//--CharakterystykaKolor metaliczny rodzaj Stacjonarny Zasilanie Gazowe Moc elektryczna (kW) 1,3 Moc gazowa (kW) 45 Napięcie 230V wymiar GN 1/1 GN Temperatura minimalna (°C) 30 Temperatura maksymalna (°C) 300 Wytwarzanie pary Natrysk objętościPojemność (kg) 110 pojemność GN 20 x GN 1/1 + 1 wymiaryGłębokość (mm) 879 Szerokość (mm) 948 Wysokość (mm) 1858

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne