• Producent: Retigo
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

B 2011 ig Piec gazowy 20x GN 1/1 natryskowy, TECHNIKI GOTOWANIA, Gorące powietrze 30 – 300 °C 30 – 300 °C, Funkcja kombi - gorące powietrze/para, Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C 30 – 130 °C, Bio-gotowanie 30 – 98 °C 30 – 98 °C, Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania, Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii, Timer półek - możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce, Delta T pieczenie/gotowanie - doskonałe dopasowanie parametrów pieczenia wielkich mięs, Pieczenie niskotemperaturowe - niedużea utrata wagi, lepsza soczystość i smak, Cook & Hold - piec samoczynnie przechodzi w tryb podtrzymania po zakończeniu obróbki cieplnej, Golden Touch - funkcja zapiekania z rezultatem nadzwyczajnej złotobrązowej i chrupkiej skórki, Sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfitowanie, wędzenie - specjalne programy dla innowacyjnej gastronomii, samoczynny przedgrzew, automatyczne chłodzenie, Manualne nawilżanie,automatyczny start, Easy Cooking, WYPOSAŻENIE, automatyczne mycie, Książka kucharska (programy / kroki) 1000/20, Rekuperator, AHC (Active Humidity Control) - automatyczna regulacja wilgotności, ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary, ACM - system automatycznego zarządzania objętością, Potrójna szyba w drzwiach *** - drobne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi, Dwukierunkowe obroty wentylatora - doskonale równomierny efekt pieczenia, samoczynna klapka - system usuwania wilgoci, dla uzyskania lepszej chrupkości i wspaniałego koloru ○ zdublowane, 7 szybkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza, Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i rozszerza bezpieczeństwo, Taktowanie wentylatora*** - 3 kroki dla jeszcze obszerniejszej równomierności, solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie, Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody****, Sonda gotowania - skrupulatne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy**** 6 punktowa sonda, Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z warstwą o podwyższonej trwałości, Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla nieskomplikowanego czyszczenia, Port USB - nietrudne rejestrowanie lub wczytywanie informacji, SERWIS, System HACCP - przystępna i błyskawiczna analiza punktów krytycznych, BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera, SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach, Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez oglądarkę internetową, uzupełniające WYPOSAŻENIE, Druga sonda temperatury, Lewostronnie otwierane drzwi**, Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi, zastosowany, zwijany prysznic ręczny*, Dodatkowy komplet prowadnic 600x400 mm, --//--, Charakterystyka, kolekcja / kolekcja, Retigo Blue Vision, Temperatura niewiele znacząca (°C), 30, Temperatura maksymalna (°C), 300, Przyłącze (Gwint), G 3/4", Wytwarzanie pary, Natrysk, rozmiar GN, 1/1 GN, Materiały, Materiał, Stal nierdzewna, Gatunek stali nierdzewnej, AISI 304; AISI 316, pojemność, pojemność (kg), 110, pojemność GN, 20 x GN 1/1 + 1, Zasilanie i moc, Zasilanie, Gazowe, Napięcie, 230V, Moc elektryczna (kW), 1,3, Moc gazowa (kW), 45, wymiary, Długość (mm), 948, Szerokość (mm), 871, Wysokość (mm), 1858

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne