• Producent: Wydawnictwo Szkolne PWN
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788326233128
  • Oprawa: broszurowa
  • Autor: Hryń Joanna, Rapiej Krystyna
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Szkolne PWN
  • Ilość stron: 140
  • Rok wydania: 2021
seria publikacji dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, istotnie dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Zawarto tu dane na temat produktów spożywczych, komponentów odżywczych i ich znaczenia dla człowieka i związane z obróbką wstępną i cieplną warzyw, owoców, mięsa, drobiu i ryb.Tematyka: warzywa i owoce, mleko i produkty mleczne, jaja, mąka i kasza, mięso, drób i ryby, tłuszcze, czynności kulinarne krok po kroku.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki