• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec tunelowy 3-komorowy do pizzy, elektryczny 53,4 kW, 2550x1170x2013 mm, MORETTI FORNIPiece tunelowe o najlepszej jakości pieczenia na świecie. Znakomite do pieczenia pizzy i wielu innych produktów. Najwyższa szybkość i największa oszczędności energii do 30%.Projekt Piece taśmowe kolekcjiT to perfekcyjne narzędzia pod względem prostoty wykorzystywania: wspaniała jakość pieczenia, wyjątkowo wysoka sprawność przy stosunkowo niewielkich rozmiarach.

Piece liniiT znamionują się najwyższą produktywnością energetyczną i równocześnie są szczególnie ciche. To wszechstronne urządzenia do pieczenia: nadzwyczajne do wszelkich rodzajów produktów od pizzy do wyrobów piekarniczych i gastronomicznych.

adekwatne do seryjnego i ciągłego pieczenia. Główne parametry seriaT to piece tunelowy, który gwarantują maksymalną produktywność przy znikomym zużyciu energii. Modele T64, T75, TT98 w wersji elektrycznej albo gazowej oraz TT96 uzupełniający dotychczasowy asortyment, dostępny w wersji elektrycznej.

idealnie zarządzają dużą ilością produkcji, optymalizując czas i zasoby. Gama pieców tunelowych uwydatniająca się łatwością stosowania, zapewniająca wspaniałe i powtarzalne rezultaty pieczenia. Stosowne do stosowania seryjnego i ciągłego (sieci restauracji).

prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i efektywność technologiczną czyniąc linię stanowczo wszechstronną. Znakomite do wszelkich rodzajów produktów – od pizzy do wyrobów piekarniczych i gastronomicznych.

atrybuty techniczne SeriaT jest wyekwipowana w ekskluzywny system adaptacyjny, który stale dopasowuje moc do aktualnych potrzeb i gwarantuje równomierne pieczenie, prędkość i oszczędność energii. Technika liniiT ma na celu uzyskanie najkorzystniejszych rezultatów pieczenia, gwarantując maksymalną produktywność wykorzystywania.

Tygodniowy włącznik czasowy Dzięki tygodniowej funkcji timera załączenia pieca w seriiT operator może starannie określić, kiedy piec powinien osiągnąć temperaturę roboczą i być gotowy do zastosowania. Korzyści: Optymalizacja czasu pracy i redukcja kosztówOszczędzanie energii Zużycie energii w kolekcjiT jest zmniejszone o 30% dzięki systemowi Eco-SmartBaking, zastosowaniu wielu funkcji i technice zaprojektowanych w celu uzyskania maksymalnych oszczędności energii przy jednoczesnym zachowaniu maksymalnej skuteczności i jakości pieczenia.

proces produkcyjny odbywa się na dodatek z najwyższym poszanowaniem środowiska. Multifunkcyjność SeriaT pozwala piec: pizzę, produkty piekarnicze i gastronomiczne z zachowaniem maksymalnej sprawności i jakości.

postępowe i wszechstronne modele linii T zostały zaprojektowane tak, aby spełnić wszystkie zapotrzebowania klientów: wysoką produktywność w śladowych przestrzeniach przy maksymalnych oszczędnościach energii. --//--CharakterystykaZasilanie Elektryczne Moc pełna 53,4 kW wymiary komory 650 x 1160 x 80 mm ilość komór 3 rozmiaryDługość (mm) 1170 Wysokość (mm) 2013 Szerokość (mm) 2550

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne